Yeni bir dijital radyo platformu doğdu: Radyonom

Yeni bir dijital radyo platformu doğdu: Radyonom

Yeni bir dijital radyo platformu doğdu: Radyonom

Türkiye’de radyoculuk sektöründe öncü projelere imza atan Doğan Radyo Grubu, yeni markası Radyonom.com ile dijital radyoculuğa renk katmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı müzik sunan 16 dijital radyo kanalı ile yola çıkan Radyonom.com, kolay kullanımı, kullanıcı dostu ara yüzü ile dinleyicilerin rahatlıkla kullanabileceği bir dijital radyo platformu. Türkçe'den yabancıya, cazdan arabeske, Türk Sanat Müzik'inden film müziklerine, 70'lerden 80'lere ve 90'lara, Pop müzikten lounge'a; türküden klasij müziğe, her tarza uygun radyo kanalı radyonom.com'da 

 Kullanıcılarına farklı tarzlarda birçok dijital radyo kanalı sunan Radyonom.com’un radyoları ise;  

Hit Play (Yabancı Hit), Kampüs (Yabancı Pop-Dans), Loca (Lounge-Chill Out), Türk Pop (Türkçe Pop), Mazi (Türkçe 70-80-90’lar), Kafa (Arabesk-Fantezi), Gazino (Türk Sanat Müziği), Efsane (Yabancı 70-80-90’lar), Pop Corn (Film Müzikleri), Radyo Cazz (Dünyada Caz), Türkü Bar (Türk Halk Müziği), Klasik (Klasik Müzik), Dream (Hit), Dream Türk (Türkçe Pop), Slow Türk ve Radyo D.

Radyonom’a webte www.Radyonom.com  adresinden, mobil cihazlarda ise iPhone, iPad ve Android uygulamalarından erişilebilir.

Web:

www.Radyonom.com