%100 Açık Sahne 21 Mart’ta IF Beşiktaş’ta;

%100 Açık Sahne 21 Mart’ta IF Beşiktaş’ta;

21 Mart Çarşamba akşamı; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Gazeteci Tolga Akyıldız, 16. kez gerçekleştireceği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde ünlü isimleri bu kez IF Performance Hall Beşiktaş’ta ağırlamaya hazırlanıyor.

%100 Açık Sahne’de; birçok hit parçasıyla gönüllerde yer etmiş GRİPİN; alternatif sahnelerden festival sahnelerine hızlı bir geçiş yapan KALBEN; grup performansıyla İstanbul eğlence hayatının aranan ismi haline gelen HEY DOUGLAS; hem kendi şarkıları hem cover’ları hem de sıra dışı yorumuyla öne çıkan CAN GOX; Ceza’nın kardeşi olarak tanınırken albümü ile dikkatleri üzerine çeken AYBEN; yeni dalganın ses getiren isimlerinden GÜLŞAH EROL, HEDONUTOPIA, EMRE AKBAY, MERVE ÇALKAN gibi değerli müzisyenler sahne alacak.

 

Müdavimlerinin ‘Bir gecelik festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'yi yeni, yetenekli isimlere ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Tolga Akyıldız yine unutulmaz bir müzik buluşmasına IF Beşiktaş’ta ev sahipliği yapacak.

 

Bugüne kadar sahnesinde 150’yi aşkın müzisyeni ağırlayan ve müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edinmiş %100 Açık Sahne​'nin özel performanslarını izlemek için 21 Mart Çarşamba akşamı IF Beşiktaş’ta buluşalım. Çünkü #yuzdeyuzaciksahne 'de #muzikbirlestirir ...

 

Etkinlik biletleri; IF Performance Hall Beşiktaş, Leman Kültür Beşiktaş ve Biletix’ten temin edilebilir.