İşte Freddie Mercury'nin efsane sesi!

İşte Freddie Mercury'nin efsane sesi!

Freddie Mercury aramızdan ayrılalı 26 yıl oldu ama şarkıları, stili, durdurulamaz enerjisi ve tutkusu hala konuşuluyor. Mercury'nin rock müziğinin efsane isimleri arasına neden girdiğini anlamak için sadece sesini dinlemeniz yeterli.

Pek çok otorite tarafından hala dünyanın en güçlü vokali olarak anılan sesi, Queen'i dünyanın en çok tanınan müzik gruplarından biri haline getirmesini sağladı.Queen grubunun kurucusu ve vokalisti Mercury, rock müzik ve operanın harmanlanması başta olmak üzere, değişik müzik türlerini bir araya getiren yaratıcı bir müzik anlayışına sahipti.

"We are the champions" şarkısı dünyanın en çok bilinen ve söylenilen şarkılarından biri. İşte bu özel şarkının konser kayıtlarından sadece Freddie Mercury ve vokallerinin sesleri alınarak bir kayıt yayınlandı. Bu özel ses kaydı bugünlerde yine internette müzikseverler tarafından sıkça paylaşılıyor.

Şimdi İngiliz rock grubu Queen’in efsane şarkısı ‘We Are The Champions’ı akapella olarak dinleyebilirsiniz ve Freddie Mercury’nin ne kadar eşsiz bir sese sahip olduğuna tanık olabilirsiniz.

Freddie Mercury’nin eşsiz sesini ve efsaneleşen şarkılarını radyonom ROCK CAFE  ve GOLDIES kanalımızda dinleyebilirsiniz.

DİNLEMEK İÇİN TIKLA!