Derin Sarıyer’den ‘Sonbahar Bizi Arar’

Derin Sarıyer 7. Teklisi ‘Sonbahar Bizi Arar’ ile karşınızda!

Türk tasarım dünyasının en köklü ve güçlü oluşumlarından biri olan Derin Design'ın ikinci kuşak yöneticisi ve art direktörü Derin Sarıyer, bir taraftan da 2013 yılından bu yana tutkulu bir müzisyen olarak da karşımızda.Derin Sarıyer'in Elec-Trip Records etiketiyle yayınlanacak 7. teklisinin söz ve müziği kendisine ait. Prodüktörlüğünü Kargo grubundan tanıdığımız Serkan Çeliköz'ün üstlendiği 'Sonbahar Bizi Arar'ın mix ve mastering işlemleri ise Ali Rıza Şahenk tarafından gerçekleştirildi.

Dilek Altan tarafından Londra'da çekilen video klip, Derin Sarıyer'in önceki kliplerindeki minimal stilin çizgisinde. Diğerlerinden en önemli farkı ise bu kez renkli bir klip olması. Derin, bu şarkıyı takiben yepyeni şarkılar içerecek olan ilk albümünü tamamlamak için yeniden stüdyoya girecek.

Derin Sarıyer şarkıyı şu cümleler ile anlatıyor: ‘Çaresizlik insanın varoluş farkındalığı ve ölüm bilinci için ödediği bedeldir. Her insan ne kadar bedel ödemeyi göze alabileceğine içgüdüsel karar verir ve buna göre bir hayat yaşar. Bu durum trajik görünebilir fakat yükseğe tırmanıp bu trajediye tepeden bakmayı becerebilenler trajediyi bir oyun gibi görmeye başlarlar. Buruk bir neşeli oyun.’