Kenan Doğulu’dan ‘Boş Sayfa’

Kenan Doğulu çıktığı günden itibaren büyük ilgi gören Vay Be albümünün ikinci klibini California’da “Boş Sayfa” şarkısına çekti.

Söz, müzik ve düzenlemesi Kenan Doğulu’ya ait olan şarkının California’da çekilen klibinin prodüksiyonu Miniac Films tarafından yapılırken, yönetmen koltuğunda Benjamin Kutsko yer aldı.

Rüya gibi bir klip!

California’daki 3200 kilometrekarelik Joshua Tree Ulusal Parkı’nda 20 kişilik bir ekiple yapılan gece ve gündüz çekimleri iki gün sürdü, klipte Doğulu’ya Pharell'in N.E.R.D grubunun turnesinde ve Rihanna'nın New York Moda Haftası'nda gösterilen Savage koleksiyon tanıtımında yer alan dansçı/model Tsola Akuya eşlik etti. Görsel efektler ve drone çekimleri ile zenginleşen klipte 1972 Delta 88 model Oldsmobile marka bir otomobil kullanıldı.

 

Yönetmen Benjamin Kutsko tarafından kullanılan özel kamera tekniği sayesinde boyutlar arası bariyerlerin yıkıldığı klipte, ortaya çıkan mistik görüntülerle rüya ve gerçeklik arasında gelip giden sahneler yer alıyor.

 

Kenan Doğulu'nun büyük sanatçılar Dali, Mozart ve Shakespeare’i anarak; dinleyicilerini yaratıcı olmaları için cesaretlendirip, hayal dünyalarına sahip çıkmalarını hatırlattığı “Boş Sayfa” şarkısının klibi 4 Ekim’de tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yayında olacak.