Tarkan’dan ‘Kedi Gibi’

Tarkan son albümü ‘10’un en sevilen şarkılarından “Kedi Gibi”nin videosuyla karşınızda!

Megastar Tarkan’ın geçen yıl yayımlanan “10” albümünde yer alan “Kedi Gibi” şarkısının video klibi, 11 Ekim Perşembe günü müzikseverlerle buluşacak. “Kedi Gibi”nin uzun süredir beklenen video klibi ilk kez dijital müzik platformu fizy’de yayımlanacak.

 

Megastar Tarkan, DMC etiketiyle yayımlanan pop albümü “10”un dördüncü video klibini albümün en sevilen şarkılarından “Kedi Gibi”ye çekti. Uzun süredir beklenen video klip, 11 Ekim ’de ilk kez popüler dijital müzik platformu fizy’de müzikseverlerle buluşacak. 

 

Sözleri ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait olan “Kedi Gibi” şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini İrfan Yıldırım, görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel, yapımcılığını ise “2012” yapım şirketi üstlendi. Klipte Tarkan’ın kostüm danışmanlığını Kaner Kıvanç üstlenirken; 20 kişilik bir cast grubu Megastar’a eşlik etti.

 

Çekimleri Galata ve Karaköy’deki çeşitli mekanlarda iki günde tamamlanan klip, 14 gün boyunca yalnızca TV kanallarında ve dijital platformlarda sadece fizy’de izlenebilecek.