Vega Türkiye Turnesi’nde!

Vega Türkiye Turnesi’nde!

Vega yepyeni albümü ‘Delinin Yıldızı’nı Türkiye Turnesi ile kutluyor!

Dream TV ve radyonom.com sponsorluğundaki yeni albüm turnesi kapsamında vermiş olduğu konserlerin tüm biletleri tükenen Vega, D&R satış listelerinde ve dijital müzik servislerinde de zirvenin sahibi…

Deniz Özbey ve Tuğrul Akyüz'den oluşan, Türk rock müziğinin mihenk taşı Vega,  10 şarkıdan oluşan yeni albümü “Delinin Yıldızı” ile geri döndü. 

D&R’da çok satanlar listesinde 1 numaranın sahibi olan “Delinin Yıldızı”, dijital müzik servislerinde de en çok dinlenen albümler arasında.

Grup, yayınlandığı ilk gün iTunes’da en çok satanlar listesinde 1 numaraya yerleşen albümüyle, Spotify Viral 50 listesinin ilk 8 basamağında, 8 şarkısıyla da göz doldurdu. 

KONSERLERİN TÜM BİLETLERİ TÜKENİYOR

Yeni albüm kapsamında verdiği tüm konserlerin biletleri tükenen Vega'nın, Kasım ayının ilk haftasında İstanbul'da gerçekleşecek konserinin biletleri de 1 ay öncesinde tükendi. 


Vega'nın Dream TV ve radyonom.com sponsorluğundaki konser programı şöyle;

1 Aralık İzmir Hayal Kahvesi

9 Aralık Ankara If Performance Hall

 

Vega, yakında plak formatında da satışa sunulacak olan yeni albümü “Delinin Yıldızı”nı, müzikal birlikteliklerindeki uzun yol arkadaşları Serkan Hökenek ile birlikte kaydetti.