%100 Açık Sahne’den Yaza Merhaba!

%100 Açık Sahne’den Yaza Merhaba!

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Gazeteci Tolga Akyıldız, 17. kez gerçekleştireceği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde ünlü isimleri bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor.

9 Mayıs Çarşamba akşamı; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Gazeteci Tolga Akyıldız, 17. kez ge​rçekleştireceği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde ünlü isimleri bir kez daha IF Performance Hall Beşiktaş’ta ağırlamaya hazırlanıyor.

 

%100 Açık Sahne’de; akustik özel bir performansla Türkçe rock’ın duayen grubu BULUTSUZLUK ÖZLEMİ; bir çok hit parçasıyla gönüllerde yer etmiş YÜKSEK SADAKAT; Türkçe sözlü reggae’yi dünya sahnelerine taşıyan SATTAS; cazla flört eden özel şarkılarıyla JEHAN BARBUR; pek yakında ilk albümünü yayımlanacak SERAN BİLGİ; yeni dalganın ses getiren isimlerinden DAMLA PEHLEVAN ve YAŞLI AMCA gibi değerli müzisyenler sahne alacak.

 

Müdavimlerinin ‘Bir gecelik festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'yi yeni, yetenekli isimlere ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Tolga Akyıldız unutulmaz bir müzik buluşmasına yine IF Beşiktaş’ta ev sahipliği yapacak.

 

Bugüne kadar sahnesinde 150’yi aşkın müzisyeni ağırlayan ve müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edinmiş %100 Açık Sahne​'nin özel performanslarını izlemek için 9 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de IF Beşiktaş’ta buluşalım. Çünkü #yuzdeyuzaciksahne 'de #muzikbirlestirir ...

 

Etkinlik biletleri; IF Performance Hall Beşiktaş, Leman Kültür Beşiktaş ve Biletix’ten temin edilebilir.