‘Bu Şarkılar Adam Olmaz’ Plaktan…

‘Bu Şarkılar Adam Olmaz’ Plaktan…

Ülkemizin sevilen şarkı yazarı ve kent ozanı Bülent Ortaçgil’in 4.stüdyo.albümü ‘ Bu Şarkılar Adam Olmaz’ , 22 yıl sonra ilk kez plak formatında müzikseverlerle buluşuyor.

Bülent Ortaçgil hayranlarının köşe başı albümlerinden birisi olan  ve sanatçının Elektro/Akustik/Rock sound denemelerinin en başarılısı olarak kabul gören bu album, remastered , yüksek ses kalitesinde ve ayrıca kapak içinde yer alan özel ekiyle birlikte orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş tasarımıyla plakseverlere sunuluyor. 

1991 yılında  yayınladığı  ‘ ‘Oyuna Devam ‘ albümünden 3 yıl sonra  kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını açan bu uzunçalarda sanatçı , beraber çaldığı müzisyen dostlarıyla ortaya çıkardığı bu yeni soundla birbirinden güzel 10 şarkıya imza attı..  Mart  93 - 94 yılları arasında Serdar Ateşer ‘in kendi stüdyosunda kaydettiği ‘ Bu Şarkılar Adam Olmaz‘ albümünde,  Bülent Ortaçgil’e çekirdek kadro olarak Serdar Ateşer , Cem Aksel , Akın Eldes eşlik etmiştir. Ayrıca bu albümde konuk sanatçı olarak , Erkan Oğur, Ayşe Tütüncü , İmer Demirer ,Volkan Hürsever , Timuçin Gürer yer almışlardır.

Sensiz Olmaz,Dalyan,Basit,Bu Şarkılar Adam Olmaz, İntegral’   ‘Çiçekler Su İsterve Adaam Sen de ‘ ,‘Mum gibi Ortaçgil’in bugün de hala dillerden düşmeyen hit şarkılarını barındıran plak , bu hafta itibarıyla  EMI – Universal Müzik Türkiye  dağıtımıyla büyük müzik marketlerde, İstanbul’un yeni göz bebeği olan seçkin plak dükkanlarında ve rainbow45records.com web sitesinden satışta.