Housekeeper Podcast Contest 2017 başvuruları başladı!

Housekeeper Podcast Contest 2017 başvuruları başladı!

House müzik ile ilgilenen amatör ya da profesyonellerin müziğini geniş kitlelere duyurabilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Housekeeper Podcast Contest 2017’ye başvurular başladı.

2011 yılından bu yana dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yaptığı partiler düzenleyen, podcast serileri yayınlayan, radyo programı hazırlayan ve sanatçılarla sergiler düzenleyen Housekeeper, ikinci kez podcast yarışması düzenliyor. Housekeeper Podcast Contest 2017’ye katılmak isteyenler hazırladıkları seti 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 23:00’a kadar www.housekeeper.com.tr internet sitesinde bulunan başvuru formu aracılığıyla göndererek yarışmaya katılabilirler.

 

Yarışmacıların house müzik ve türevlerini içeren setleri birbirinden değerli jüri üyeleri Ahmet Şendil, Demir Uyanık, İlker Aksungar, Murat Uncuoğlu, Sinan Yağcı ve Ufuk Özgönül tarafından değerlendirilecek. Jüri değerlendirmesinin ardından setlerin 21 Mayıs 2017 Pazar günü saat 23:00’a kadarki dinlenme ve beğeni sayısı da eklenerek kazanan yarışmacı belirlenecek.

 

Ayrıca tüm yarışmacılar Türkiye’nin en önemli DJ’leri tarafından Babylon, Klein ve Housekeeper stüdyosunda gerçekleşecek workshoplara katılma hakkına sahip olacak.

 

Sen de müziğini geniş kitlelere duyurabilmek istiyorsan 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 23:00’a kadar www.housekeeper.com.tr ’den başvuru yapmayı unutma!

 

Katılım koşulları ve detaylı bilgi için: www.housekeeper.com.tr