Ava Max’den ‘My Way’

Ava Max yepyeni videosu ‘My Way’ ile karşınızda!

1947’de Ahmet Ertegün’ün, Amerika’da kurduğu; müzik sektörüne, birçok müzisyen, sanatçı kazandıran ve bu üstlendiği misyon ile müzikte çığır açan işlere imza atan, müzik kültürünün şekillenmesinde büyük rol oynayan Atlantic Records,  yetmişbir yıldır sektöre hizmet etmeye devam ediyor. Atlantic Records un yeni yıldızı ,Ava max ilk single çalışması “My way”yı digital platformlarda müzik severlerin beğenisine sundu. Farklı ve etkileyici ses rengine zenginliğine sahip AVA MAX, kısa zamanda elde ettiği başarıyla, Amerika’da yıldızı yükselen pop starları arasında gösteriliyor.

Arnavut göçmeni bir ailenin kızı olan AVA MAX, Wisconsinde doğdu, Virginia’da büyüdü. Yeteneğini operacı olan annesinden alan, lise yıllarından itibaren birçok müzikallerde yeralarak, çocukluk hayalinin gerçekleştiren AVA MAX, , birçok ünlü müzisyenin yeraldığı şirkette, ilk single çıkarmanın heyecanını yaşıyor.

Bu ilk single çalışmasında AVA MAX  şöyle diyor: “ Kesin, net ve söyleneyeceği belli bir konuşma gibi, hiçbir sesi dinlemek zorunda kalmayacağım yepyeni bir şarkıya ihtiyacım vardı. Kim olduğum ve ne istediğim konusunda gerçekten çok kararlı olmalıydım ve bunu kendime hep hatırlattığımda, bu şarkının benim için doğru olduğuna karar verdim. Çünkü bu benim ilk single çalışmam. Şöyle söyleyebilirim ki “ HERŞEYİ KENDİ YOLUMLA YAPACAGIM”  .

Türkiye’de de yeni single çalışmasıyla farkedilen AVA MAX, yabancı müzik yayını yapan radyolarda listeye girmeye başladı.