Jabbar’dan ilk albüm, ilk video!

Jabbar, İlk Solo Albümü “Yineleme” ile Müzikseverlerin Karşısında!

Jabbar, Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan ilk solo albümü “Yineleme” ile karşınızda!Deeperise ile ortak çalışmaları ‘Raf’ ve ‘Geçmiş Değişmez’ ile milyonlara ulaşan Jabbar, “Yineleme” ile müzikseverleri eşsiz bir yolculuğa davet ediyor.

 

“Yineleme”yi dijital platformlar üzerinden dinlemek ve CD formatında satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/Jabbar

 

“Yineleme”den yayınlananilk video olan ‘Gel Desem’i Youtube üzerinden izlemek için: Jabbar - Gel Desem

 

Müzikseverler tarafından büyük beğeni kazanan ‘Geçmiş Değişmez’ videosunun da yönetmen koltuğunda oturan Mustafa Nurdoğdu, çekimleri Marmaris’te gerçekleştirilen ve albümün çıkış şarkısı olan ‘Gel Desem’ videosunun da yönetmenliğini üstlendi.

 

Tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan bu büyüleyici albümün stüdyo sürecini tüm detaylarıyla anlatan Stüdyo Günlükleri serisinin son videosunu Jabbar’ın Vevo kanalı üzerinden izlemek için; Jabbar - Stüdyo Günlükleri

 

‘Raf’ ve ‘Geçmiş Değişmez’in akustik versiyonlarının da bulunduğu “Yineleme”deki tüm şarkıların söz ve bestesi Jabbar’a ait.

 

İşte “Yineleme”de yer alan tüm şarkılar

1. Gel Desem

2. Cesaretsizce Olmuyor

3. Sen Varsın Yine

4. Aşksın

5. Beni Sen Anlardın En Çok

6. Sen Gittin

7. Dipten

8. Yineleme

9. Raf (Akustik Versiyon)

10. Geçmiş Değişmez (Akustik Versiyon)

 

Kayıtları Ses Sanayii stüdyolarında gerçekleştirilen “Yineleme”de yer alan tüm şarkıların düzenlemeleri ise Jabbar ve Safa Hendem’e ait.

Alp Ersönmez, Memduh Akatay, İstanbul Strings, Emin İnal gibi ülkemizin önde gelen müzisyenlerinin kayıtlarında yer aldığı bu muhteşem albüm Türkiye’de pop müziğin tanımını yeniden belirleyecek!

 

Bu muhteşem bu albümü mutlaka dinleyin!

 

Jabbar hakkında daha fazla bilgi için:

Instagram: jabbaronline

Web: http://jabbar.com.tr/

Twitter: jabbar_online