Normal Değil’in İlk Albümü “Hepsi Suya Yazıldı” 

‘‘Normal Değil’’in Garaj Müzik etiketli ilk albümü ‘Hepsi Suya Yazıldı’ müzik severlerin beğenisine sunuldu. Albümün çıkış şarkısı “Kal Benimle” Barış Benice yönetmenliğinde kliplendirildi.

Grammy Ödüllü Dave Collins’in mastering’ini yaptığı, prodüktörlüğünü Orçun Sarıpolat’ın üstlendiği ‘Hepsi Suya Yazıldı’ albümünde yer alan 8 şarkının söz ve bestesi Funda Yükseloğlu’na (vokal) ait.

Normal Değil albüm yayınlanmadan, Mert Gider yönetmenliğinde çektikleri "Ayna Ayna" ve "Kapat Gözleri"ni isimli şarkılarının kliplerini paylaştı.
Bütün anıların, aşkların, kayıpların, birer birer yok olduğu, ama onları yaşatmak için umudun her zaman var olacağını anlatan “Hepsi Suya Yazıldı” adlı ilk albümün kapağı, Bahadır Uludağlar tarafından tasarlanıp illüstre edildi.


  Geleneklerin dışında bir sound yaratarak modern ve çarpıcı aranjmanları ile farklı bir tarz yakalayan Normal Değil; Funda Yükseloğlu(Vokal), Tolga Yükseloğlu(Gitar), Emre Tehmen(Bas), Okaner Ertuğrul(Davul) ve Selçuk Usluer(Klavye&synthte)‘den oluşuyor.Müzik dışında profesyonel iş kariyerlerine de devam eden Normal Değil, farklı tecrübe ve beğenilerini ortak bir potada eritiyor.