Tuna Kiremitçi & Ece Mumay'dan 'Yalnızlığıma Ver'

'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II'nin yeni videosu genç kuşağın parlayan yıldızı Ece Mumay ile birlikte seslendirdiği “Yalnızlığıma Ver” oldu.

Tuna Kiremitçi'nin Eda Baba İle Başladığı "Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları II" Projesinin Gözde Öney Düeti sonrası yeni şarkısı "Yalnızlığıma Ver" Videosu Oldu!

 

İlk albümün başarısının ardından müzikseverlerin merakla beklediği Pasaj & Garaj Müzik etiketli yeni “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II” serisinin üçüncü şarkısı, genç kuşağın parlayan yıldızı Ece Mumay ile birlikte seslendirdiği “Yalnızlığıma Ver” oldu.

 

Her ay farklı bir sanatçıyla, kendisine ait şarkıları seslendiren  Tuna Kiremitçi, bu şarkıların videolarını ilk kez YouTube’da paylaşıyor.

 

Ece Mumay'ın Tuna Kiremitçi ile seslendirdiği “Yalnızlığıma Ver” adlı parça, yalnız insanların birbirini anlamasının değerini anlatıyor. Yayınlandığı anda yoğun bir ilgi ile karşılanan şarkı hakkında Kiremitçi “Amacımız özgün ve kalpleri birleştiren şarkılar sunmak. Yalnızlık tehlikesine karşı hepimizin buna ihtiyacı var" dedi.

 

"Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları" projesi bu modern şehir ozanının ikinci seyir defteri.